Kvällsstunden

Kvällsstunden rättar!

Vi på Kvällsstunden är såklart måna om att innehållet i tidningen alltid skall vara korrekt, rätt och riktigt. Men ibland blir det fel ändå. Därför har vi valt att här göra några rättelser och förtydliganden. Om du som läsare upptäcker något fel i tidningen (som inte finns med bland rättelserna nedan) är vi tacksamma om du uppmärksammar oss på detta genom att skicka ett mail till: redaktion@tidningshuset.com

I Kvällsstunden nummer 41, 2014

– Fel bild i artikeln (sid 20) om flygolyckan i Ängelholm. I artikeln finns en bild som inte är från den plats där flygolyckan ägde rum. Vi ber om ursäkt för detta!

I Kvällsstunden nummer 37, 2014

– Fel i artikeln om Ludde på sidan 6. I artikeln om Ludde Gentzel i nr 37 smög det sig in ett felaktigt årtal. Elov Persson skapade seriefiguren Kronblom redan 1927. Sedan dröjde det till 1947 innan det blev film av Kronblom och då med Ludde Gentzel i huvudrollen.

I Kvällsstunden nummer 32, 2014

– Fel webadress på sidan 2. Adressen till hemsidan om liebruk ska vara http://liebruk.se. Det kan också gå med bara liebruk.se

I Kvällsstunden nummer 32, 2014

– Fel i Kryptot nr 32. Bokstaven N saknar en siffra. Det ska vara nr 6.

I Kvällsstunden nummer 30, 2014

– Fel i Bildkrysset nr 30. Nyckeln “talrubbning” är uppenbarligen fel, men vi kan ge lösningen – ATAXI. (Personer som får diagnosen ataxi upplever ett misslyckande av muskelkontroll i sina armar och ben, som kan leda till en brist på balans, koordination, och möjligen en störning i gång. Ataxi kan påverka fingrar, händer, armar, ben, kropp, tal och till och med ögonrörelser.)

I Kvällsstunden nummer 11, 2014

– Rätt om “Wilma Rudolph”. I artikeln om Wilma Rudolph står att USA vann 4 x 100- metersstafetten i Melbourne 1956, men de blev trea. Vann gjorde Australien. 1960 i Rom blev det däremot guld för USA.